Uppdatering inför garantibesiktningen

Följande gäller inför garantibesiktningen:

  • 16 april från kl 08.00
    Besiktning sker av husen med jämna husnummer med start vid hus 10.
  • 17 april från kl 08.00
    Besiktning sker av husen med ojämna husnummer med start vid hus 9.
    Obs! Vi reserverar oss för att besiktningen kan gå både långsammare och snabbare än planerat.Nyckel till bostaden måste lämnas uppmärkt till Love, hus 17, senast fredag 13 april, om det inte är så att ni är hemma dagarna då besiktningen pågår. För er som har larm ska huset lämnas olarmade dagarna då besiktningen pågår.

Medverkande under besiktningen

Styrelsen har som mål att en person från styrelsen kommer att medverka under besiktningen och på så sätt representera föreningen. Men ni boende i respektive hus är också välkomna att delta dock kan vi inte garantera vilken tid under dagen vi kommer till ert hus. Myrsjöhus kommer också att medverka detta då det är dem vi köpt husen av.

Formuläret – fortsätt fylla i

Vi påminner om att fylla i formuläret och att ni fyller i även sånt ni ser utvändigt – senast 9 april. Observera den lista vi gör är en lista på sådant vi önskar att besiktningsmannen tittar på men han gör bedömningen utifrån det som ska göras vid en besiktning.