Klippning av häckar och åtgärder för dränering/avrinning

Onsdagen 31 maj kommer Mases att komma till området för att klippa häckarna och se över de plantor som eventuellt inte tagit sig ännu. De kommer ha med sig att antal häckplantor av den typ som växer på framsidan men kommer behöva beställa extra plantor om det visar sig att några av plantorna på sidorna/baksidan inta har tagit sig.

De meddelar även att de planerade åtgärderna för att försöka komma tillrätta med dränerings- och avrinningsproblematiken på vänster sida av gatan kommer att genomföras först efter midsommar ifall de under arbetet ”förstör gräsmatta och behöver justera med matjord och gräsfrö”

Styrelsen ber om ursäkt för den korta framförhållningen vad gäller häckklippningen, ett resultat av att vi själva fick besked först på eftermiddagen 30 maj.