Information inför årets stämma

  • Datum: Onsdag 15 juni
  • Klockan: 18.00 
  • Plats: På baksidan av hus 14-16, medtag stol.
    Vid dåligt väder återkommer vi med plats.

Nu är det snart dags för föreningens viktigaste möte under året – välkomna till årsstämman 2022! Inför stämman är det viktigt att ni tar del av kallelse, dagordning, samt går igenom årsredovisningen. Årsredovisningen kommer att finnas här på hemsidan ca 2 veckor före mötet.

Observera informationen i kallelsen kring närvaro. Om du inte kan närvara vid mötet behöver du skriva en fullmakt till en granne som närvarar vid mötet.

Information i anslutning till stämman 
Efter stämman kommer åtgärdsförteckningarna att uppdateras och det kommer finnas tid till övriga frågor. 

Ofta brukar det finnas en del projekt som är utförda som inte finns angivet i åtgärdsförteckningen* för respektive hus. En del hus har byt ägare och vi passar gärna på att berätta för er hur vi tänker kring åtgärdsförteckningen. För er som bott i föreningen länge är detta en chans att få in allt på förteckningen, så vi får fullständiga förteckningar – detta är inte för att på något sätt ”sätta pinnar i hjulet” eller ”sätta dit någon” utan handlar om att vi vill ha ordning och reda i föreningen för att exempelvis underlätta vid en försäljning då näste ägare övertar ansvaret och då även underhållet.

Välkomna på årets stämma! 

/Styrelsen Lilla Källviken 1 Erica, Joacim, Linda, Fredrik och Robin.

*Åtgärdsföreteckningen fick ni med kallelsen som kom i er brevlåda. Det är ett dokument som anger vilka förfrågningar respektive hus fått beviljade och vad detta innebär exempelvis att en spaljé ska vara vitmålad och att den boende ansvarar för underhållet och så vidare.

Bilagor